Om fingeravtryck

När du har ställt in en hemlig kod kan du välja att skydda åtkomsten med ett fingeravtryck. Kaspersky-appen använder sig av samma fingeravtryck som du lägger till i dina enhetsinställningar. Så om du inte har använt fingeravtrycksavläsning tidigare omdirigeras du till enhetsinställningarna.

Om du vill använda fingeravtryck för att skydda åtkomsten till Kasperskys inställningar och funktioner ska du välja Lås upp med fingeravtryck, markera kryssrutan i installationsguiden eller i Inställningar > Skärmlås.